Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem za wysoki drop, tyle. Prezentacja nawet okej ale mało opisane.

''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa''

Opublikowano

Powiem tak. Prezentacja okey. Przejdźmy do serwera. Z prezentacji wynika, że pluginy z internetu - zero wkładu czyli autorskich pluginów. Na serwer to ja tylko wszedłem i wyszedłem. Spawn to jakaś kpina. Zero jakiś tabliczek, wskazówek gdzie co można znaleźć, totalne zero w dodatku spawn budowany w 10 minut? Po co taki duży drop a dla VIP'a +2 dropu. Po co mam wydawać kasę jak to co mi VIP oferuję mam w 15 minut rozgrywki. Ten sam wynik. Jest to źle pomyślane. Według mnie to postaraliście się tylko z prezentacją. Niczym więcej. Nic więcej nie wyróżnią tego serwera od innych. Zwykły S+G z beznadziejną mapą, pluginami. Administracja, a raczej Administrator może być. Tak jak wcześniej pisałem - Zaliczam ten serwer do nieudanych na pewno są lepsze.

Nie polecam!

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Z tego co wiem gracze lubią takie serwery, więc chciałem pójść im na rękę. Żeby zobaczyć więcej trzeba po prostu wejść na serwer :)

Na takie serwer zwabisz samą dzieciarnie (Przeważnie tak jest). Równie dobrze możesz zrobić serwer pvp, o 14 serwer wystartował, teraz o 16 pewnie już połowa graczy ma diax eq... 

''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa''

Opublikowano

Nie wiem z jakiej przyczyny, ale tak o godzinie 01:00 serwer się wyłączył i po włączeniu musiałem rejestrować się od nowa. Teraz jak wpisałem /f home, to niestety zbugowało mi postać i nie mogę nic robić. Spadam ciągle w jakąś czarną dziurę.

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co jest przyczyną tego crasha oraz błędów. Postaram się je jak najszybciej wyeliminować.

@EDIT: Z tego co poczytałem, winna jest mapa. Jednak mam nadzieję, że nie będę musiał jej zmieniać. Wszystko jest niestety od nowa.....

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

nie polecam admin ddosuje graczy potrzebny klient do dobrej gry a ma backdoora (trojan keylogger itd)
nie polecam 0/10 gadałem z adminem na skype i mowił ze ma ponad sto haseł w tym do bankow i ma 13 lat ;-)
ostry skurwysyn z dzieciaka.Administrator mieszka w x, na ulicy x pobili go za okradanie kont bankowych naprawde nie polecam serwerowni dostaniesz bana i zabiorą ci twoje pieniadze niezaleznie od tego czy im je dasz.

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...